• Haberler
  • Genel
  • Çılgın sayısal lotodan ekstradan 10 milyon lira kazandı

Çılgın sayısal lotodan ekstradan 10 milyon lira kazandı

Çılgın Sayısal Loto'nun 'Milyonerler Festivali' etkinliğinde, 9 Ekim Çarşamba günü gerçekleşen çekilişte, 5 bilen bir talihli ekstra 10 milyon TL kazanarak büyük bir sevinç yaşadı.

İstanbul Güngören’den oynanan kuponla bu büyük ikramiyeyi kazanan şanslı kişi, toplamda 11 milyon 847 bin 817 TL’lik bir ödülün sahibi oldu.

Milyonerler Festivali Devam Ediyor
5-30 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan Milyonerler Festivali, oyunseverlere toplamda garanti 120 milyon TL ekstra ikramiye dağıtma vaadiyle dikkat çekiyor. Bu fırsatı kaçırmamak için oyunseverlerin festivale katılmaları öneriliyor.

Büyük İkramiye Tutarı 280 Milyon TL’yi Aştı
Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiye tutarı 280 milyon TL'yi geçerek rekor kırdı. "Milyonerler Festivali" kapsamındaki çekilişlerde bu tutarın sahibini bulması bekleniyor.

Çılgın Sayısal Loto Kuralları
Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tane seçerek kupon oluşturmaya dayalı bir oyundur. En az 2, en fazla 6 sayıyı bilenler farklı miktarlarda ikramiye kazanır. Her çekilişte küre içerisindeki 90 numara arasından 6 numara ve 1 Joker numarası çekilmektedir. İsteğe bağlı olarak SüperStar özelliği için de ayrı bir 90 numara arasından 1 numara çekilmektedir.

Oyunseverler, kolonlarını kendileri doldurabileceği gibi, sayıları bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” seçeneğiyle terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabilir. Çılgın Sayısal Loto'da her kolonun fiyatı 15 TL, SüperStar oynamak ise 8 TL’dir. Oyun hakkında daha fazla bilgi için buraya göz atabilirsiniz.

Bakmadan Geçme