• Haberler
  • Magazin
  • Çilingiroğlu'nun yeni aşkı kızı zehra'dan daha küçük

Çilingiroğlu'nun yeni aşkı kızı zehra'dan daha küçük

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun özel hayatı yeniden gündemde.

Çilingiroğlu'nun yeni sevgilisi, kızı Zehra Çilingiroğlu'ndan bile küçük olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz gece Rumelihisarı'nda bir balıkçıda görüntülenen Çilingiroğlu, genç sevgilisiyle samimi anlar yaşadı.

SEVGİLİSİ 22 YAŞINDA 

Bir dönem Hülya Avşar ile evliliği ve ardından Feraye Tanyolaç ile ikinci evliliğiyle magazin dünyasında sıkça adından söz ettiren Kaya Çilingiroğlu'nun, 22 yaşındaki sevgilisi, kızı Zehra Çilingiroğlu'ndan 4 yaş küçük. Çilingiroğlu, 60 yaşında ve genç sevgilisiyle objektiflere öpücükler verirken yakalandı.

Balıkçı mekânından çıkışında basın mensuplarıyla sohbet eden Çilingiroğlu, esprili bir dille "Balık yasağı bitti sanırım. Hepiniz balık tutmuş gibisiniz ya" dedi.

EV SAHİBİYLE YAŞADIĞI KRİZ 

Çilingiroğlu, son dönemde ev sahibi ile yaşadığı anlaşmazlıklarla da gündemdeydi. Ev sahibinin kira artışı talebi nedeniyle yaşadığı sorunları anlatan Çilingiroğlu, “Binada güçlendirme yapılacak” bahanesiyle kendilerini evden çıkarmak istediğini öne sürdü. Ayrıca, genç sevgilisiyle ilişkisi hakkında "İlişkimiz çok yeni" açıklamasında bulundu.
Kaya Çilingiroğlu, magazin muhabirleriyle yaptığı açıklamanın ardından genç sevgilisiyle birlikte aracına binerek mekândan ayrıldı.

 

Bakmadan Geçme