Çinli üretici yeni AI teknolojisini tanıttı

Akıllı telefon markası OPPO, Pekin'deki Google I/O Connect China etkinliğinde Google Gemini ile entegre yüksek verimli AI özelliklerini tanıttı.

OPPO, verimlilik ve yaratıcılığı artırmak için üretken yapay zekayı kullanmaya devam ettiğini açıkladı. Şirket, 7-8 Ağustos'ta Pekin'deki Google I/O Connect China etkinliğinde, AI telefon stratejisini ve Google Gemini ile entegre yüksek verimli AI özelliklerini tanıttı.

GOOGLE İŞ BİRLİĞİ İLE AI YENİLİKLERİ

OPPO'nun Yazılım Mühendisliği Başkanı Kai Tang, etkinlikte üretken AI'nin akıllı telefon endüstrisine getirdiği yenilikleri paylaştı. ColorOS 14 işletim sistemine sahip Reno12 serisindeki AI Kayıt Özeti özelliği, toplantıları otomatik özetleyerek verimliliği artırıyor. AI Araç Kutusu ise verimli okuma ve içerik oluşturma için çeşitli AI araçlarını entegre ediyor.

OPPO, Google gibi ortaklarla iş birliği yaparak AI telefonlarını yaygınlaştırmayı ve bu teknolojinin avantajlarından daha fazla kişinin yararlanmasını sağlamayı hedefliyor. Şirket, bu yıl sonuna kadar yaklaşık 50 milyon AI özellikli cihaz üretmeyi planlıyor.

Bakmadan Geçme