Clooney kendini açık artırmaya çıkardı

Hollywood'un iki Oscar ödüllü yıldızı George Clooney, hayranlarıyla buluşmak için ilginç bir yönteme başvurdu.  

Hollywood’un iki Oscar ödüllü yıldızı George Clooney, hayranlarıyla buluşmak için sıra dışı bir yöntem seçti. Clooney, New York’ta gerçekleşecek özel bir akşam yemeği için kendini açık artırmaya çıkardı. Müzayededen elde edilecek gelir, Clooney Adalet Vakfı’na bağışlanacak.

Charitybuzz tarafından düzenlenen müzayede, 10 bin dolardan başlayan tekliflerle büyük ilgi gördü ve şu ana kadar 31 bin dolara kadar yükseldi. 20 Ağustos'ta sona erecek olan müzayedede, tekliflerin 60 bin dolara ulaşması bekleniyor. Kazanan kişi, 24 Eylül'de New York'ta gerçekleşecek olan bu özel gecede, Clooney ile samimi bir kokteyl ve akşam yemeği deneyimi yaşayacak ve yanında bir misafirini de getirebilecek.

Daha önce de dikkat çeken açık artırma etkinliklerine katılan Clooney, 2007 yılında Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen bir gecede dudaklarını açık artırmaya çıkarmış ve iki kadın oyuncuyla öpüşmek için 350 bin dolar ödenmişti. Clooney ayrıca, 1997 yapımı “Batman ve Robin” filminde giydiği kostümü 2022 yılında açık artırmaya çıkararak gündeme gelmişti.

Bakmadan Geçme