Çocuklara ara tatil hediyesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'nda hizmete aldığı Buz Sporları Salonu, sömestr tatiline giren öğrencileri...

 Çocuklara ara tatil hediyesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda hizmete aldığı Buz Sporları Salonu, sömestr tatiline giren öğrencileri ağırladı. Karnelerini alan minikler ve gençler soluğu buz pistinde aldı.

Karnesini getiren öğrencilerin  ücretsiz kullanabildiği alan, okulların kapanmasıyla doldu taştı. Ailelerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını dile getiren  spor eğitmeni Neşe Hünerli, “ Çocuklar karnelerini alır almaz hemen buz pistine koştu. İnanılmaz bir yoğunluk var burada. Bizler de çocuklarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Ebeveynlerin muvafakatini getiren tüm öğrenciler saat 13.00, 14.00 ve 15.00 seanslarından bir tanesine ücretsiz gelebilir” dedi.

“ÖĞRENDİĞİM FİGÜR VAR”

4’üncü sınıf öğrencisi Ada Karabulak, kaymayı çok sevdiğini ifade ederek şöyle konuştu: “Okulumdan dolayı fırsat bulup gelemiyorum. Öğrendiğim birçok figür var. Ara tatilde her gün buraya gelmeye çalışacağım kendimi daha da geliştireceğim.”

“ÇOK EĞLENCELİ”

Lise öğrencisi Sıla Selçuk ise, “Menemen’de oturuyorum. Burayı çok seviyorum. Hem çok güzel hem de eğlenceli. Bizlerle çok ilgileniyor. Çok güler yüzlüler. Çocukluğumdan beri buzda kayıyorum, zaman zaman da buz pistine geliyorum. Buraya ilk kez gelen düşer ama kimse düşmekten korkmasın ” diye konuştu. ESMA AHSEN DEMİRCİOĞLU

 

Bakmadan Geçme