Çocuklara bayram ikramı!

Turgay Kılıç/YENİ İZMİR- Konak ilçesindeki iş yerinde 5 yıldır dönercilik yapan Koca ailesi, Cumhuriyet Bayramı’na özel...

Turgay Kılıç/YENİ İZMİR- Konak ilçesindeki iş yerinde 5 yıldır dönercilik yapan Koca ailesi, Cumhuriyet Bayramı’na özel bir imza attı. İşletmeci, 29 Ekim’e özel olarak marşlar eşliğinde çocuklara ücretsiz döner, ayran, şeker, gofret ve Türk Bayrağı dağıttı. Aileleriyle iş yeri önünde uzun kuyruk oluşturan çocuklar ise ikramları alarak işletmeden memnun ayrıldı.

Haber

İş yerinin sahibi Emre Koca ve eşi Farma Koca, yaşanan ekonomik sorunlar sonrası Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Cumhuriyet Bayramı’nda çocuklar için bu etkinliği düzenleme kararı alarak uygulamaya geçirdiklerini aktardı. ”Yiyebilen var, yiyemeyen var. Biz de en büyük mutluluk, çocuk sevindirmektir diyerek bu kararı aldık” ifadesini kullanan Emre Koca, 5 yıldır 23 Nisan ve 29 Ekim yıldönümlerinde uygulamayı sürdürdüklerini aktardı. Emre Koca, “Bu içimizden gelen bir şey, hayır olarak bakıyoruz. Her zaman döner yiyemeyen çocuklar için bu uygulamayı hayata geçirdik. Ömrümüz yettiğince de bu işletmede  ikramı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Fatma Işık Koca ise, bu kararda eşine destek olduğunun altını çizerek “Çocukların buradaki mutluluğu ve heyecanı her şeye değer” ifadesini kullandı.

Çocuğuyla ikramlardan alan bir kadın, yapılan işin kıymetli olduğuna vurgu yaparak “Böylesi bir esnafla ilk defa karşılaşıyorum. Çok duyarlı vatandaşlar, çok iyi oldu” dedi.

Bakmadan Geçme