• Haberler
  • Teknoloji
  • Creature Commandos fragmanı yayınlandı: DC Evreni için neler hazırlandı?

Creature Commandos fragmanı yayınlandı: DC Evreni için neler hazırlandı?

James Gunn'ın yeni DC Evreni'nin kapılarını açan Creature Commandos dizisi, New York Comic Con'da heyecan verici bir fragmanla tanıtıldı! Amanda Waller, canavarlarla dolu bir ekip mi toplayacak? Fragmanda hangi sürpriz karakterler öne çıkıyor? 5 Aralık'ta yayınlanacak ilk bölümde izleyicileri neler bekliyor? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası için detayları kaçırmayın!

DC’nin sinematik evreni, James Gunn ve Peter Safran’ın liderliğinde yenileniyor.Bu çerçevede, Creature Commandos dizisi, DC evreninin ilk yapımı olarak büyük bir merakla bekleniyor. New York Comic Con etkinliğinde, dizinin yeni fragmanı izleyicilerle buluştu.

FRAGMANIN DETAYLARI 

Yayınlanan fragman, Creature Commandos dizisinin ana hikayesini ve karakterlerini tanıtıyor. 
Dizi, Amanda Waller karakterinin, büyük tehlikelerle mücadele etmek amacıyla canavarlardan oluşan bir ekip toplaması etrafında dönecek. Ekip, dizinin merkezinde yer alarak hem aksiyonu hem de gerilimi artıracak.

DİZİNİN YAYIN TARİHİ 

Creature Commandos, toplamda 7 bölümden oluşacak. İlk bölüm, 5 Aralık’ta Max platformunda yayınlanacak. Hayranlar, dizinin ilk bölümünü dört gözle bekliyor.

KARAKTERLER VE KADRO 

Dizide yer alacak karakterler arasında Economos, Princess Ilana, Circe, Nina Mazursky, Rick Flag Sr, GI Robot, Weasel, Frankenstein, Dr. Phosphorus, The Bride ve Amanda Waller bulunuyor. 
James Gunn’ın yazdığı bu yapım, karakter derinliği ve ilginç dinamikler sunmayı vaat ediyor.

GELECEK PROJELER 

Creature Commandos, DC Evreni’nin genişlemesine zemin hazırlıyor. Dizi sonrasında, Superman, Peacemaker, Supergirl, The Authority, Swamp Thing, Lanterns, Paradise Lost ve Booster Gold gibi projelerle devam edecek. James Gunn ve ekibinin yeni vizyonu, DC hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor. 5 Aralık’ta neler olacağını bekleyip göreceğiz!

Bakmadan Geçme