Cuma gününün vizyon filmleri belli oldu

16 Ağustos Cuma günü vizyon ve Yaz Film Festivali kapsamında izlenebilecek filmler belli oldu. Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki, Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı, Alien: Romulus, Bizimle Başladı Bizimle Bitti (It Ends with Us), Yarışçılar: Büyük Hesaplaşma (Running Man: Revengers), Son Bir Tatil, Amir, Dünyanın Sonuna Doğru (The Dead Don't Hurt) ve 21 Ağustos'ta vizyona girecek Seventeen Tour Follow Agaın To Cinemas sinemaseverlere sunuluyor

Pek çok filmi dünyayla aynı anda vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da farklı türde yerli ve yabancı filmleri gösterime alıyor. 16 Ağustos Cuma günü, sinemaseverler  farklı dünyalara kapılarını aralayacak. Vizyonda yer alan ve Yaz Film Festivali kapsamında vizyona girecek Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki, Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı filmlerinin yanı sıra Alien: Romulus, Bizimle Başladı Bizimle Bitti (It Ends with Us), Yarışçılar: Büyük Hesaplaşma (Running Man: Revengers), Son Bir Tatil, Amir ve Dünyanın Sonuna Doğru (The Dead Don't Hurt) filmlerinin içinde bulunduğu 16 Ağustos Cuma haftasının vizyon programı ve ve 21 Ağustos’ta vizyona girecek Seventeen Tour Follow Agaın To Cinemas konser filminin detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor. 

CUMA GÜNÜ VİZYONUNUN ÖNE ÇIKANLARI

•    Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2 ve Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı filmleri, Yaz Film Festivali’nde yeniden vizyona girecek. Ailesini yok edenlere karşı intikam savaşı başlatan Paul Atreides'in hikayesini konu alan Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2 ve Açlık Oyunları serisinin son filmi olan Panem'in başına geçmeden yıllar önce, 18 yaşındaki Coriolanus Snow'un hikayesini anlatan Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı, sinemaseverlerle buluşacak. 
•    Bilim kurgu ve korkuyu buluşturan Alien: Romulus, Bir grup gencin yaşadıklarını konu ediyor. Uzay sömürgecileri Rain, Andy, Tyler, Kay, Bjorn ve Navarro, terk edilmiş gibi gözüken uzay istasyonunda bir şeyler bulma umuduyla arama yapar. Gerçekte neler olduğuna dair fikirleri yoktur. Çok geçmeden grup, dünyanın en korkutucu yaşam formu ile karşılaşır.
•    Justin Baldoni’nin yönettiği, Blake Lively’nin başrolünde yer aldığı Bizimle Başladı Bizimle Bitti (It Ends with Us), hayatını yoluna koyduğu sırada ilk aşkının ortaya çıkmasıyla zor durumda kalan kadının hikayesini anlatıyor. Yaşadığı küçük kasabadan ayrılıp, üniversiteye giden Lily, mezun olduktan sonra Boston’a taşınıp, kendi işini kurarak hayalini gerçekleştirir. Ryle Kincaid adındaki doktorla tanıştığında gerçek aşkı bulduğuna inanan Lily’nin hayatı, ilk aşkı geri dönünce alt üst olur. Lily, kendi kendine çok zor bir karar vermek zorunda kalır.
•    Çocuk ve animasyon tutkunlarına yönelik Yarışçılar: Büyük Hesaplaşma (Running Man: Revengers), Süper Kemer'i elde etmek için mücadele eden oyuncuların hikayesini konu alıyor. Her yıl düzenlenen Koşan Adam yarışmasına hazırlanan ve internet yayıncısı Pangpang ile röportaj yapan oyuncular, röportajda kullanıcısını dünyanın hükümdarı haline getirebilecek efsanevi 'Süper Kemer’den haberdar olur. Pangpang'ın zorluklarıyla mücadele eden yarışçıların bencil ve açgözlü davranışları Pangpang'a şovuna malzeme olur.
•    Haftanın komedi filmi Son Bir Tatil, kızlarına boşanacaklarını söylemenin yolunu arayan çiftin hikayesini konu ediniyor. Evliliklerinde sorun yaşayan İhsan ve Selma, ayrılmaya karar verir. Kızları Sude’yi etkilemesini istemeyen İhsan ve Selma, konuşmak için doğru anı yaratmaya çalışır. Tatil düzenleyen İhsan ve Selma, kendilerini beklenmedik olayların içinde bulur.
•    Senarist ve yönetmenliğini Anastasiya Budakva’nın üstlendiği Amir, keyifli gece için buluşan arkadaş grubunun başına gelen korkunç olayları konu ediyor. Sevgili olan Roza ve Berke’nin planı ile keyifli gece geçirmek için altı arkadaş bir araya gelirler. Gece ilerledikçe eğlencenin dozunu kaçıran gençler, bir zaman aralığına bağlı olan davet gerçekleştirir. Hiçbir şey beklendiği gibi gitmez ve korkunç davet zaman aralığına bağlı kalmaz. Korku dolu saatler başlarken gizli gerçekler ortaya çıkar.
 

Bakmadan Geçme