Cumhur İttifakı’nda çatlak

MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter’da yaptığı açıklamada ortak liste iddialarını reddederek MHP'nin kendi amblemi ve adaylarıyla seçime gireceğini açıkladı.

Cumhur İttifakı’nda çatlak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Son günlerde bilhassa MHP ile AK Parti arasında ortak liste yapılacağı, bu kapsamda yerli yersiz, maksatlı maksatsız pek çok iddia ve ifade kamuoyunda tartışma konusu, hatta polemik malzemesi haline getirilmiştir” diye ifaden Bahçeli sözlerine “Cumhur İttifakı’nı teşkil eden iki partinin kendi adıyla, amblemiyle ve adaylarıyla seçime katılmaları söz konusu iken, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak liste hazırlığına teşne olması ve buna tevessül etmesi doğru, mantıklı ve makul bir seçenek olamayacaktır” diye devam etti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini vurgulayan Bahçeli, partisinin milletvekili genel seçiminde ise, “tüm seçim çevrelerinde olmak suretiyle üç hilal amblemiyle ve değerli milletvekili adaylarıyla demokratik mücadelesini yapacağını” dedi.

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, Bahçeli’nin mesajını alıntılayarak, “MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’den iki partiye sitem… Kendi tabanına net mesaj” diye ifade etti.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme