• Haberler
  • Siyaset
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli’den Ahlat ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli’den Ahlat ziyareti

Malazgirt Zaferi’nin 952. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici...

Malazgirt Zaferi’nin 952. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ahlat’a gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi’nde yer alan dünyanın en büyük Türk İslam mezarlığı olan Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret etti.

Bu özel ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ayrıca Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları da eşlik etti.

Ziyaretin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 952. yıl dönümü münasebetiyle Ahlat’taki etkinlik alanını da ziyaret etti. Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, burada han çadırına geçerek bir süre vakit geçirdi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme