• Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Aday Tespit Komisyonu toplanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Aday Tespit Komisyonu toplanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleşecek olan Aday Tespit Komisyonu toplantısı, AK Parti Genel Merkezi’nde bugün yapılacak. Burada...

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleşecek olan Aday Tespit Komisyonu toplantısı, AK Parti Genel Merkezi’nde bugün yapılacak. Burada Erdoğan, yerel seçim çalışmalarını sürdürecek ve toplantının başkanlığını üstlenecek.

Şu ana kadar AK Parti’de 26 ilin belediye başkan adayı belirlendi, bunların 11’i büyükşehirlerden oluşuyor. Ancak henüz belirlenmeyen bazı il ve ilçe adayları için çalışmalar devam ediyor.

Bu çerçevede, Erdoğan önderliğindeki üst komisyon bugün tekrar bir araya gelerek belirlenmemiş adaylar üzerinde çalışacak. Toplantıda, temayül yoklamaları ve anket çalışmaları sonuçları da göz önünde bulundurularak adaylar üzerinde değerlendirmeler yapılacak.

AK Parti, 15 Ocak’ta Ankara’da düzenlenecek bir programda 17 büyükşehir ve 31 ilin daha belediye başkan adayını açıklayacak. Bu programda ayrıca, AK Parti’nin seçim vaatlerini içeren beyannamesi de ilk kez Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılacak.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme