• Haberler
  • Genel
  • Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda yarın Selçuk – İzmir etabı tamamlanacak

Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda yarın Selçuk – İzmir etabı tamamlanacak

Torbalı’da yarın Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı yaşanacak. Selçuk – İzmir etabı kapsamında Torbalı’dan geçecek olan...

Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda yarın Selçuk – İzmir etabı tamamlanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Torbalı’da yarın Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı yaşanacak. Selçuk – İzmir etabı kapsamında Torbalı’dan geçecek olan bisiklet yarışçıları, İzmir – Aydın karayolundan geçecek. Torbalı ve Selçuk’ta çok sayıda vatandaşın yol kenarından yarışı izleyerek, yarışçılara destek vermesi bekleniyor.

YOLLAR KAPATILACAK

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi. Turunun 14 Ekim’de yapılacak Selçuk-İzmir etabında Selçuk Meryem Ana Kavşağı’ndan ve Pamucak Kavşağı’ndan Selçuk merkezine trafik akımı verilmeyecek. Atatürk Caddesi araç trafiğine kapatılacak. İzmir-Aydın karayolu  Ödemiş/Tire Kavşağı’nda, Torbalı ve Tire ilçeleri istikametine araç trafiğine kapatılacak. Torbalı istikameti gidiş yönünde, Kemalpaşa Kavşağı’na kadar akım verilmeyecek.

İzmir-Ankara Devlet Karayolu Sütçüler Kavşağı ile Halil Beyli Kavşağı arası İzmir’den Turgutlu istikametine araç trafiğine kapatılacak. Trafik akımı Torbalı Otoyol bağlantı kolundan İzmir-İstanbul Otoyolu’na yönlendirilecek.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme