• Haberler
  • İzmir
  • Cumhuriyet Coşkusunu miniklerle kutlayan Başkan Mutlu'dan önemli açıklamalar 

Cumhuriyet Coşkusunu miniklerle kutlayan Başkan Mutlu'dan önemli açıklamalar 

Konak Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda miniklere unutulmaz bir deneyim sundu! Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, çocuklarla birlikte düzenlenen coşkulu kutlamalarda neler söyledi? Yeni park açılışıyla hangi sürprizler hazırlandı? Cumhuriyet'in geleceği için çocuklara ne tür fırsatlar sunuluyor? Detaylar haberimizde!

Konak Belediyesi, Mutlu Çocuklar Oyun Evleri’nde miniklerin Cumhuriyet Bayramı coşkusunu kutladı.

Konak Belediyesi, 3-5 yaş grubuna yönelik sunduğu ücretsiz okul öncesi eğitim desteği ile tanınan Mutlu Çocuklar Oyun Evleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel etkinlikler düzenledi. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Ballıkuyu Semt Merkezi'nde gerçekleştirilen kutlamalara katılarak miniklerin bayram coşkusuna ortak oldu.

EŞ ZAMANLI ETKİNLİKLER

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, sekiz ayrı merkezde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Etkinliklerin başlangıcında öğretmenler, günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, miniklerin hazırladığı gösterilere yer verildi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile Cumhuriyet temalı müzikler çalındı, şarkılar söylendi ve çocuklar şiirler okudu.

GÜVENLİ OYUN ALANLARI

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, etkinliklerin gerçekleştirildiği Ballıkuyu Semt Merkezi’nde yaptığı konuşmada, “Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çocuklarımız için bir sürpriz hazırladık. Bugün aynı zamanda onların güvenle oyun oynaması için yeni bir parkın açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.

Başkan Mutlu, Cumhuriyet’in herkesin eşit olduğu ve kentin olanaklarından eşit yararlandığı bir yönetim biçimi olduğunu vurgulayarak, “Cumhuriyet, çocuklara güvenli bir gelecek sağlamak için bizlere emanet edilmiş en büyük miras. Konaklı miniklerimizin Cumhuriyet değerleri ve Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmeleri için çaba gösteriyoruz. Cumhuriyet’imizin 101. yılını kutluyor, çocuklarımızı gösterileri için tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

CUMHURİYET COŞKUSU

Miniklerin hazırladığı özel gösterileri ailelerine sunmasının mutluluğunu yaşadığı kutlamalar, çocukların Cumhuriyet Bayramı coşkusunu aileleriyle paylaşmasıyla renklendi. Etkinlikler, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı ve Cumhuriyet’in değerlerini genç nesillere aktararak, geleceğe umutla bakmalarını sağladı.

Bu etkinlikler, Konak Belediyesi'nin sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında, çocukların eğitimi ve gelişimi için attığı önemli adımlardan biri olarak kaydedildi.

Bakmadan Geçme