• Haberler
  • Gündem
  • Cumhuriyet’in 100’üncü yılı tüm yurtta coşkuyla kutlandı

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı tüm yurtta coşkuyla kutlandı

Atatürk'ün Çocukları, O'nun açtığı yolda, gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyeceğini dün 100 yaşına basan Cumhuriyet'in kutlamalarıyla...

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı tüm yurtta coşkuyla kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atatürk’ün Çocukları, O’nun açtığı yolda, gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyeceğini dün 100 yaşına basan Cumhuriyet’in kutlamalarıyla bir kez daha dosta düşmana gösterdi.

Haber

Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine ülkemizin 783 bin 562 kilometrekarede yaşayan, çoluğu, çocuğu, yaşlısı, genci, kadını, erkeği, engellisi, gazisi herkes ama herkes CUMHUR olarak Cumhuriyet’ine sahip çıktı.

Haber

Ev ve işyerleri, sokaklar, balkonlar, ATATÜRK’ün fotoğrafları ve AY YILDIZLI ŞANLI BAYRAĞIMIZ ile kaplandı. Cumhuriyet Sevdalıları, Cumhuriyet’ine sahip çıktı. Herkes alanlara aktı. Geçit törenlerinde coşku tavan yaptı. Okullardaki kutlamalar da renkli görüntülere sahne oldu. Marşlar çalındı, 100.yıla özel bestelenen şarkılar hep birlikte seslendirildi. Etkinlikler, birbirini izledi.

Haber

Anıtkabir ve Dolmabahçe Sarayı vatandaşların akınına uğradı. Gece fener alayları düzenlendi.
Cumhuriyet’in 100. yılına yakışır kutlamalar, sosyal mecraları da kilitledi. Milyonlarca kişi kendi kutlama mesajını sayfasından yayımladı.

Haber

Eşi benzeri görülmemiş kutlamalar, ATATÜRK’ün ‘EN BÜYÜK ESERİM’ dediği CUMHURİYET’e CUMHUR’un nasıl sahip çıkılacağını ispatladı.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme