Cüneyt Çakır’a UEFA’dan yeni görev

Türkiye futbol tarihinin en başarılı hakemi olarak görülen Cüneyt Çakır, hakem gözlemcisi olarak görevlendirilmesi ardından UEFA’dan...

Türkiye futbol tarihinin en başarılı hakemi olarak görülen Cüneyt Çakır, hakem gözlemcisi olarak görevlendirilmesi ardından UEFA’dan resmi görev aldı.UEFA, Cüneyt Çakır’a Konferans Ligi Play-Off turunda görev verdi. Tecrübeli hakem, bu kez gözlemci olarak hakemleri izleyecek. Çakır, Makedonya’nın Struga ile İzlanda’nın Breidablik takımları arasında 24 Ağustos Perşembe günü oynanacak karşılaşmada görev yapacak. Karşılaşmayı tribünden izleyecek olan Çakır, karşılaşma sonrasında hakemler hakkında rapor yazacak.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden görevi duyurarak şu ifadelere yer verdi:

“UEFA Gözlemcimiz Cüneyt Çakır, Makedonya’nın Struga ile İzlanda’nın Breidablik takımları arasında 24 Ağustos 2023 Perşembe günü oynanacak UEFA Konferans Ligi play-off turu birinci müsabakasında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak. Makedonya’nın Ohrid şehrindeki Biljanini İzvori Stadyumu’nda saat 17.00’de başlayacak müsabaka Polonya Futbol Federasyonu’ndan Damian Sylwestrzak tarafından yönetilecek.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme