• Haberler
  • Gündem
  • Cüneyt Yüksel'den çiftçilere nakit mazot desteği müjdesi: Laf üretmeye değil, iş üretmeye geliyoruz!

Cüneyt Yüksel'den çiftçilere nakit mazot desteği müjdesi: Laf üretmeye değil, iş üretmeye geliyoruz!

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel , yerel seçim çalışmaları kapsamında Malkara'yı ziyaret ederek...

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel , yerel seçim çalışmaları kapsamında Malkara’yı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.Yüksel’e Malkara Belediye Başkan Adayı Gediz Coşkun AK Parti Malkara İlçe Başkanı Hasan Efe çok sayıda partili eşlik etti.

Cüneyt Yüksel Malkara’da esnaf ve Pazar ziyareti sonrasında Gözsüz , Karacahalil, Balabancık, Çimendere ve Sağlamtaş mahallerinde vatandaşları ziyaret etti. Yüksel buralarda yaptığı ziyaretlerde tarım ve hayvancılıkla uğraşan çiftçilere müjde verdi.

Yüksel şu şekilde konuştu:

“Yıllardır Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı yapmış bir kardeşinizim. Kimse ayranım ekşi diyemez her siyasetçi ben yaparım, ben ederim diye konuşur .Bu kardeşiniz sözlerle değil icraatlar la karşınıza gelmiş bir kardeşiniz. Ben Süleymanpaşa’da 4  yıl 4 ay görev yaptım.  Hamdolsun benden önceki belediye başkanlığının 10 yılda yapamadığını ben 4 yılda yaptım .Süleymanpaşa’da  78 mahallesine dokunmuş. Mahallerindeki muhtarlık binalarından, meydanlarına , sağlık ocaklarına , büyük spor salonlarına ,kadınlarımızın el sanatlarına geliştirdikleri kendilerine zaman ayırdıkları yerlere kadar bir çok icraatla bugün karşınıza gelmiş bir büyükşehir belediye başkan adayınızım. Biz Malkara’daki sorunları biliyoruz ve bu sorunlara hakimiz. Özellikle de su sorununu…

Özellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan kardeşlerimiz var iddia ediyorum Trakya’da bu konuda tarih yazacağız. Çitçilere doğrudan nakit mazot desteği vereceğiz. Büyükşehir yıllardır günü kurtaran çözümler getirildi.10 yıldır Büyükşehir Belediyesi çok farklı şeyler yapabilirdi. Hep söylerim  Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak iyi adamdır ama  iyi adamdan iyi damat olur ,iyi belediye başkanı olur mu tartışmalara açıktır. Biz hem iyi olacağız hem de iyi bir belediye başkanı olacağız . Ayrıca hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimize de Türkiye’nin yüzde 20 altında yem desteği vereceğiz.

Süleymanpaşa’da 4 yıl boyunca en büyük sorun tarla yollarının açılması meselesiydi sizde bunu yaşamınızdır. Hasat zamanı gelip hala tarla yollarımıza giremediğimiz günlerimiz gördük .Tarla yollarında sorun yaşamadığınız bir belediyecilik göreceksiniz. Biz bakarız değil yaparız demeye geliyoruz laf üretmeye değil iş üretmeye geliyoruz.”

Haber

Haber

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme