• Haberler
  • Genel
  • Davutoğlu: Hodri meydan                                                                                      

Davutoğlu: Hodri meydan                                                                                      

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yaptığı açıklamada Altılı Masa'yı hedef gösterdiklerini vurguladı. Davutoğlu, 'Hep beraber...

Davutoğlu: Hodri meydan                                                                                      
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yaptığı açıklamada Altılı Masa’yı hedef gösterdiklerini vurguladı. Davutoğlu, “Hep beraber saldırıya başladılar. Sanki biz saldırıdan korkacakmışız gibi. Hodri meydan” dedi.

Ahmet Davutoğlu, açıklamasında medyanın ambargoları ile karşı karşıya kaldıklarını ifade ederek şunları kaydetti: “Adım adım yürüdük. Zor engelleri aştık. Anket manipülasyonlarını yerle bir ettik”

     “GURUR DUYUYORUM”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, kendisine yönelik sözlerinden bahseden Davutoğlu, “Eline verdikleri kağıdı doğru dürüst okuyamıyordu ama yine bize saldırdı ve ‘Serok Ahmet’ unvanını tekrar zikretti. ‘Yörük Ahmet’ olmaktan da ‘Serok Ahmet’ olmaktan da gurur duyuyorum. Türkiye’yi tek bir yumruk haline getirecek olan budur” ifadelerini kullandı.

 “UNUTTURAMAZSINIZ”

Sinan Ateş cinayetini unutturmak için kendisinin hedef alındığını söyleyen Ahmet Davutoğlu,  “Ülkücülerin lideri olan Bahçeli’den hiçbir ses çıkmadı. Türkiye’de kamu düzeninden sorumlu olan, her konuda konuşan Soylu’dan bir ses çıkmadı. Cumhurbaşkanından bir ses çıkmadı. Şimdi hepsi toplanmış bize saldırıyor. Sokak eşkıyalarını, başkentin ortasında bir insanın katledilmesini unutturamazsınız” diye konuştu. HABER MERKEZİ

 

Bakmadan Geçme