Demet Akalın'dan Narin isyanı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, buün sabah saatlerinde ceseti bulunan Narin Güran cinayeti için idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini söyledi.

Diyarbakır’da günlerdir kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'dan kahreden haber geldi. Minik kızın cansız bedeni, 8 Eylül sabahı saat 08.45’te bir dere kenarında çuval içerisinde bulundu. Bu korkunç olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, detaylar kan dondurdu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada, Narin Güran'ı bulmak için titizlikle yürütülen arama çalışmalarının, olayın adli boyutuyla da sürdüğünü belirtti. Vali Zorluoğlu, “Narin’in cansız bedeni, öldürüldükten sonra üzerindeki giysilerle çuval içerisinde dere kenarına getirilmiş, üzeri taş ve ağaç dallarıyla kapatılarak doğal bir görüntü verilmeye çalışılmıştır” dedi.

Bu vahşi cinayet, sosyal medyada büyük tepki toplarken, ünlü bir şarkıcı öfkesini dile getirdi ve idam cezasının geri getirilmesi gerektiğini savundu. Şarkıcı, “Gelişler gidişler kapalıydı, uygun zaman ne zamandı? Arama çalışmaları azalınca mı bu çocuk kurban gitti?” diyerek isyan etti.

Bakmadan Geçme