• Haberler
  • Genel
  • DEMİRTAŞ ÇİFTİ DEPREMZEDELERE 10 ÇADIR BAĞIŞLADI

DEMİRTAŞ ÇİFTİ DEPREMZEDELERE 10 ÇADIR BAĞIŞLADI

Halk Dayanışması yayınına not gönderen HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eşi Başak Demirtaş, Bir Kira Bir Yuva kampanyasına 10 çadır bağışladı.

DEMİRTAŞ ÇİFTİ DEPREMZEDELERE 10 ÇADIR BAĞIŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye, Halk TV ekranına kilitlendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedelere yönelik sürdürdüğü ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyası ile konteyner ve çadır bağışları, tarihi bir yayınla ve halkın dayanışması ile büyüyor.
Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP eski eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve eşi Başak Demirtaş, ‘Halk Dayanışması’ başlığıyla Halk TV ekranlarında gerçekleşen yayına not gönderdi. Demirtaş çifti, Bir Kira Bir Yuva kampanyası kapsamında depremzedelere 10 çadır bağışladı.

‘DAYANIŞMAYLA GEÇECEK’

Demirtaş çiftinin açıklaması şöyle: “Herkese bir kez daha baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Bu günler de geçecek ama dayanışmayla, el ele vererek geçecek. Bizim halkımıza sözümüz var, ne olursa olsun tüm ezilenler yan yana duracağız. Büyük barışı, güçlü demokrasiyi ve aydınlık yarınları mutlaka kazanacağız. Gücümüz oranında 10 çadırı HDP aracılığıyla halkımıza gönderdik, 10 çadırı da sizlerin aracılığınızla göndermek istiyoruz. Lütfen umudunuzu yitirmeyin, korkmayın. Bu zorlu mücadelede bir ve beraber olduğumuzu unutmayın. Dayanışma için emeği geçen herkese teşekkür ediyor, selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz.”

Bakmadan Geçme