• Haberler
  • Siyaset
  • Demokrat Parti’nin vekil adayı Altıntaş'tan Seferihisar ziyareti

Demokrat Parti’nin vekil adayı Altıntaş'tan Seferihisar ziyareti

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Milletvekilleri çalışmaları kapsamında Millet İttifakının üyelerinden Demokrat Parti’nin Milletvekili adayı...

Demokrat Parti’nin vekil adayı Altıntaş'tan Seferihisar ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’in Seferihisar ilçesinde 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Milletvekilleri çalışmaları kapsamında Millet İttifakının üyelerinden Demokrat Parti’nin Milletvekili adayı Haydar Altıntaş, ziyaretlerde bulundu.

Yeni İzmir Gazetesi’nden Şaha Çimen’in haberine göre kendisine Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Serdar Faralyalı’nın da eşlik ettiği Haydar Altıntaş, Seferihisar’ın Düzce, Ulamış köylerinde çiftçilerle buluşarak, onların sorunlarını dinledi.

Ardından Seferihisar merkeze geçen Haydar Altıntaş sanayi sitesi esnafıyla buluştu. Daha sonrasında ise Altıntaş, Seferihisar Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Seferihisar Şoförler Odasını ziyaret etti. Burada esnafın sorunlarını dile getiren Hayra Altıntaş, “Esnafımız vergi yükü altında ezilmemeli. Ekonomik krizin etkisiyle esnafımız zor günler geçiriyor. Onlara destek olmalı ve dertlerini çözmeliyiz. Yapılacak düzenlemeler ile esnafımızın sıkıntılarına çare bulmak istiyoruz” dedi.

“EN ÖNEMLİ SORUNLARDAN BİRİ: GIDA GÜVENLİĞİNİ TEMİN ETMEK”

Oda ziyaretleri sonrasında Seferihisar’ı gezen Haydar Altıntaş, bir üreticiyle sohbetinde, “Türkiye’nin en önemli sorundan biri gıda güvenliğini temin etmektir. Kendimize yetecek kadar üretmek, temiz üretmek, sağlıklı üretmek ve satın aldığınız mahsulün tüketicinin sıkıntı çekmeden pazara arzını sağlamak gerekiyor. Bir ülke verimli toprağını kaybederse, yiyecek içecek ihtiyacını yurt dışından karşılama yoluna giderse o bir medeniyetin çöküş sebebi olabilir. Topraklarımızı korumak durumundayız. Doğamızı korumak zorundayız. Su kaynaklarımızı korumak zorundayız. Gelecek nesillerin haklarını ellerinden alan bir doğa katliamını, çarpık kentleşmeyi artık durdurmak zorundayız. Tarım sektörünü desteklemek, çiftçilerimizin önünü açmak için projeler yapmak zorundayız” diye konuştu.

Son olarak ise Haydar Altıntaş ve Serdar Faralyalı Seferihisar Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Kısa bir süre önce vefat eden Seferihisar Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Karabulut’un oğlu İnanç Karabulut ve Seferihisarlı gazetecilere taziye ziyareti yaparak başsağlığı dileklerini sundu.

 

Haber Merkezi

(Y.K.)

 

Bakmadan Geçme