• Haberler
  • Genel
  • Deprem bölgesinde isyan etmişti: Sağlık çalışanının evine polis gitti

Deprem bölgesinde isyan etmişti: Sağlık çalışanının evine polis gitti

Adıyaman'da, bir televizyon kanalının canlı yayınına dahil olarak deprem sonrası yaşanan gecikmelere ve aksaklıklara tepki gösteren sağlıkçının evine polis gitti ve tutanak imzalattı.

Deprem bölgesinde isyan etmişti: Sağlık çalışanının evine polis gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir televizyon kanalının Adıyaman’dan yaptığı canlı yayında B.A isimli hemşire canlı yayına dahil olarak deprem bölgesinde yaşadıkları çaresiz anları haykırmıştı.  Devletten hiçbir üst düzey yöneticinin Adıyaman’da olmadığını vurgulayan ve kendilerinin yalnız bırakıldığını belirten B.A’nın sözleri sosyal medya platformlarında gündem olmuştu.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) avukatı Kamil Tekin Sürek, televizyon yayını sonrasında polisin B.A’nın evine giderek tutanak tuttuğunu açıkladı.  Sürek, “Polis yayında yaptığı konuşmayı kendisinin yaptığına dair tutanak imzalatmış. Kendisi gözaltına alınmadı. Soruşturma cumhurbaşkanına yönelik sözleri nedeniyle ‘cumhurbaşkanına hakaretten ve halkı kışkırtmaktan’ açılabilir. Sağlık Bakanlığı da hakkında idari soruşturma açabilir” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme