Deprem bölgesine yardıma giden doktora soruşturma!

İstanbul Heybeliada Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışırken, yaşanan deprem felaketleri nedeniyle izin alarak deprem bölgesine gönüllü olarak...

Deprem bölgesine yardıma giden doktora soruşturma!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Heybeliada Aile Sağlığı Merkezi’nde çalışırken, yaşanan deprem felaketleri nedeniyle izin alarak deprem bölgesine gönüllü olarak yardıma giden doktor Sosın Fisli hakkında soruşturma başlatıldı.

Soruşturma hakkında tepki gösteren İstanbul Tabip Odası (İTO) dün Cağaloğlu’ndaki binasında basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın toplasında konuşan İTO Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Ercan, “Sağlık müdürlüğünün teşekkür etmek yerine soruşturma açmayı tercih etmesini üzüntüyle seyrediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ALDIĞIM İZNİN TUTANAKLARA İŞLENMEDİĞİNİ ÖĞRENDİM”

Söz konusu toplantıda yer alan ve konuya yönelik açıklamalarda bulunan doktor Fisli ise “Depremzedelere yardım etmem gerektiğini düşündüm. Aynı zamanda ailesi de Adıyaman’da bulunan bir evlat olarak aklıma gelen ilk şey bu oldu. Adıyaman’da gönüllü çalışırken iznimin tutanaklara işlenmediğini ve hakkımda soruşturma açıldığını öğrendim” diye konuştu. (Y.K.)

 

Bakmadan Geçme