Depremi bahane edip eski eşini kaynar suyla yaktı

25 yaşındaki Alev Altun’un, 9 ay önce boşandığı eski eşi tarafından uyurken üzerine kaynar su döküldü.

Depremi bahane edip eski eşini kaynar suyla yaktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

9 yıllık evliliğini 9 ay önce sonlandıran Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Avcılar köyünde yaşayan 25 yaşındaki Alev Altun, Hatay’da gerçekleşen depremde evi hasar alınca kız kardeşinin yanına taşındı. Eski eş Savaş Altun, berberlik yaptığı Kuveyt’ten deprem nedeniyle Hatay’a geri gelerek eski eşine barışma ve birlikte yaşama teklifinde bulundu. Evi hasar aldığı için bu teklifi kabul eden Alev Altun’un uyuduğu esnada eski eşi Savaş Altun tarafından üzerine kaynar su döküldü.

‘Dua et seni öldürmedim’ dedi

Yaşadığı olayın şokunu yaşayan 25 yaşındaki genç kadın, “Deprem nedeniyle evimiz ağır hasar aldı, boşaltmak durumunda kaldık. İki çocuğumla depremden bir gün sonra kız kardeşimin evine gittim, 9 gün orada kaldık. Eski eşim ‘Barışalım, bizim ev depreme dayanıklı, çatlak bile yok, çocuklarımızla kalalım’ dedi. Çocuklar sıkıntı yaşamasın diye onun evine gittik. İlk 3 gün boyunca hiçbir tartışmamız olmadı. Üçüncü günün sonunda, uyurken başımdan aşağı tencereyle kaynar su döktü. Bir dehşetle uykumdan kalktım, ‘Dua et seni öldürmedim’ dedi. Gerekçesi de boşandıktan sonra dimdik ayakta durmam ve arkadaşlarımın olmasıymış. Benden intikam aldı” dedi.

Savaş Altun, olaydan sonra 4 ve 2 yaşlarındaki çocuklarını da yanına alarak kaçtı. Olay sonrası Alev Altun, aldığı yanıklar ile annesinin evine yürüyerek gitti ve çevredekiler tarafından hastaneye götürüldü. Polisler tarafından gözaltına alınan Savaş Altun, kaynar suyun eşinin üzerine artçı sarsıntılar nedeniyle döküldüğünü iddia etti. Savaş Altun, mahkemeye çıkarıldıktan sonra tutuklandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme