Derbinin değeri belli oldu

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan 32. hafta derbisine yönelik kadro değerleri incelendiğinde, sarı-kırmızılı takımın önde...

Derbinin değeri belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak olan 32. hafta derbisine yönelik kadro değerleri incelendiğinde, sarı-kırmızılı takımın önde olduğu ortaya çıktı. Transfermarkt’ın verilerine göre, Galatasaray’ın kadrosundaki futbolcuların toplam değeri 176.4 milyon Euro ile ligdeki diğer takımlara göre en yüksek değere sahip. Diğer yandan, Beşiktaş’ın kadrosundaki futbolcuların değeri 112.8 milyon Euro ile ligde üçüncü sırada yer aldı.

İki takımın toplam değeri, Merkez Bankası’nın günlük kuruna göre hesaplandığında, yaklaşık olarak 6 milyar 190 milyon TL’ye denk gelmekte.

Beşiktaş’ta ise İngiliz futbolcu Deli Alli, 11 milyon Euro değeriyle takımın en değerli oyuncusu. Ancak Deli Allş sakatlığı nedeniyle derbide oynayamayacak. Siyah-beyazlı takımda ayrıca Nathan Redmond’un 9.5 milyon Euro ve Gedson Fernandes’in de 9 milyon Euro piyasa değeri bulunmakta.

Galatasaray’ın İtalyan futbolcusu Nicolo Zaniolo, 28 milyon Euro değeriyle derbide oynayacak en değerli oyuncu konumunda. Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’nin 18 milyon Euro, Victor Nelsson’un da 16.5 milyon Euro değeriyle Galatasaray’ın diğer değerli futbolcuları arasında yer aldı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme