DEVA Partisi'nin Torbalı Seçim Merkezi açıldı

DEVA Partisi’nin Torbalı'daki Seçim Koordinasyon Merkezi CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı ve DEVA Partisi Kurucu...

DEVA Partisi'nin Torbalı Seçim Merkezi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi’nin Torbalı’daki Seçim Koordinasyon Merkezi CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı ve DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Seda Kâya Ösen, DEVA Partisi İzmir İl Başkan Vekili Egemen Pamukçu, Torbalı İlçe Başkanı Abdullah Sancar, partililer ve vatandaşların katılımı ile açıldı.

Açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ösen, şunları söyledi: “Sizlerin karşısına çalışarak, emek vererek çıktık. Verdiğimiz sözleri tutmak için hazırız. Ülkemiz, geleceğimiz için kurduğumuz hayallerimizi gerçekleştirmek için önümüzde 20 günümüz kaldı.  15 Mayıs’ın ilk saatlerinde Torbalı meydanlarında bayraklarımızla, meşalelerimizle, galibiyetimizi birlikte kutlayacağız”

Haber

“Söz veriyoruz, enflasyon düşecek”

Torbalı’yı gezerek pazarda halkın nabzını tutan Ösen, hayat pahalılığından şikayet eden Torbalılılar’a da şu ifadeleri kullanarak söz verdi: “Ülkemizi kriz ortamından 6 ayda çıkaracak, enflasyonu 2 senede tek haneli rakamlara indireceğiz. Paramızı pula çevirenlere inat hayat pahalılığını düşürecek, vatandaşlarımızın refahını arttıracağız. Söz veriyoruz.”

HABER MERKEZİ

(E.S)

Bakmadan Geçme