• Haberler
  • Gündem
  • Devlet Bahçeli’den bayram mesajı: “Huzur içinde kaynaşmış, bütünleşmiş bir Türkiye’ye ulaşmalıyız”

Devlet Bahçeli’den bayram mesajı: “Huzur içinde kaynaşmış, bütünleşmiş bir Türkiye’ye ulaşmalıyız”

MHP lideri Devlet Bahçeli bayram mesajında 14 Mayıs’a vurgu yaptı: “Huzur içerisinde kaynaşmış, bütünleşmiş, her türlü...

Devlet Bahçeli’den bayram mesajı: “Huzur içinde kaynaşmış, bütünleşmiş bir Türkiye’ye ulaşmalıyız”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP lideri Devlet Bahçeli bayram mesajında 14 Mayıs’a vurgu yaptı: “Huzur içerisinde kaynaşmış, bütünleşmiş, her türlü yanlış ifadelerden uzaklaşmış bir Türkiye ile 14 Mayıs’a ulaşmanın gayreti içerisinde olmalıyız.” Ayrıca, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, Türkiye’nin normalleşme sürecinde olduğunu ve milletin umutla geleceğe baktığını belirtti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ramazan Bayramı mesajı sonrası Alparslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret etti. Bahçeli, Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrası Türkeş’in kabrine karanfil bıraktı ve bakır ibrikle su döktü.

Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından geçen süreyi de değerlendirdi ve Türkiye’nin normalleşme sürecinde olduğunu vurgulayarak, “Türk milleti önemli kararlar alarak acılı, hüzünlü bütün süreleri aşacak ve milletçe güler yüzlü bir topluluk haline gelebilecek şartlar oluşacaktır.” dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için önemli bir çağrıda bulundu: “Huzur içerisinde kaynaşmış, bütünleşmiş, her türlü yanlış ifadelerden uzaklaşmış bir Türkiye ile 14 Mayıs’a ulaşmanın gayreti içerisinde olmalıyız.”
Bahçeli, daha sonra MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki anıt mezarını ziyaret etti. Burada Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu ve Türkeş’in kabrine karanfil bırakıldı. Bahçeli, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Bahçeli, Türk milletinin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, hayırlara vesile olmasını diledi. Ayrıca, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlere değinerek, bu sürecin acılı ve hüzünlü olduğunu söyledi. Ancak şu an için Türkiye’de hayatın normalleşmeye başladığını ve milletin umutla geleceğe baktığını belirtti. Bayram sonrasında Türkiye’nin millet iradesine başvuracak bir süreci yaşayacağına dikkat çeken Bahçeli, Türk milletinin önemli kararlar alarak birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğine inandığını söyledi.

Son olarak, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim hakkında önemli açıklamalarda bulundu. “Milletimizin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Huzur içerisinde kaynaşmış, bütünleşmiş, her türlü yanlış ifadelerden uzaklaşmış bir Türkiye ile 14 Mayıs’a ulaşmanın gayreti içerisinde olmalıyız. İnşallah Cenab-ı Allah bunu nasip edecektir.” şeklinde konuştu.

(M.A)

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme