• Haberler
  • Teknoloji
  • Dijital esnafın cirosu okula dönüş döneminde artış gösteriyor

Dijital esnafın cirosu okula dönüş döneminde artış gösteriyor

Hepsiburada, defterden teknoloji ürünlerine kadar binlerce üründe geçerli olan ve 16 Eylül'e kadar sürecek okula dönüş kampanyasıyla ebeveynlere tasarruf ve ödeme kolaylığı sunuyor.

Hepsiburada, 16 Eylül 2024’e kadar sürecek okula dönüş kampanyasını başlattı. Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün, kampanyanın detayları ve "Okula Geri Dönüş – Alışveriş Dinamiklerini Anlama Araştırması" sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Özgün, bu sürecin sadece bir alışveriş dönemi olmadığını, Türkiye genelinde 81 ile yayılan 103 bin esnaf ve KOBİ'ye ek gelir sağladığını vurguladı. Kampanya, defterden teknoloji ürünlerine kadar binlerce üründe indirim sunuyor.

Araştırma sonuçlarına göre, okul alışverişinde ailelerin en önemli öncelikleri fiyat değişimlerine karşı önlem almak, kaliteli ürünlere erişmek ve bütçelerini kontrollü kullanmak. Özgün, kampanya ile tüketicilere tasarruf imkanı sunarken, esnafa da e-ticarette rekabet avantajı sağladıklarını belirtti.

Hepsiburada’nın hızlı teslimat seçenekleri de dikkat çekiyor. "Bugün Kapında" hizmetiyle, İstanbul, Kocaeli, Ankara ve İzmir’de aynı gün teslimat yapılırken, "Yarın Kapında" hizmetiyle siparişlerin %82’si ertesi gün ulaştırılıyor. Hepsiburada Premium üyelerine bu hizmetler ücretsiz olarak sunuluyor.
 

Bakmadan Geçme