• Haberler
  • Genel
  • Dikili’de 󈧣 Mart Yerel Seçimler Sonrası Türkiye’ söyleşisi

Dikili’de 󈧣 Mart Yerel Seçimler Sonrası Türkiye’ söyleşisi

3. Dikili Kitap Günleri, Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) iş birliğiyle düzenlendi. Etkinlik, 20-28 Temmuz...

3. Dikili Kitap Günleri, Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) iş birliğiyle düzenlendi. Etkinlik, 20-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşti ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcılarından İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Gül Çiftci Binici ve Burhanettin Bulut’un katılımıyla önemli bir söyleşiye ev sahipliği yaptı. Söyleşide, “31 Mart Yerel Seçimler Sonrası Türkiye” başlığı altında yerel seçimler öncesi ve sonrasındaki gelişmeler ele alındı.

Dikili 75. Yıl Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Belediye Meclis Üyeleri, Bornova Belediye Başkanı Ömer Ekşi, CHP Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı ve ilçe yönetimi ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber

Söyleşi sonrasında plaket takdiminde bulunan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, etkinlikle ilgili şunları belirtti: “3. Dikili Kitap Günleri’miz  yoğun bir ilgiyle devam ediyor. Bu akşam üç değerli Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gökan Zeybek,  Sayın Gül Çiftci Binici ve Sayın Burhanettin Bulut,  31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ve sonrasını değerlendirerek değerli düşüncelerini bizlerle paylaştılar. Kendilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Genel Başkanımız  Sayın Özgür Özel’in önderliğinde 31 Mart Yerel Seçimlerinde güzel bir başarı hikayesi yazdık. Bu başarıda Genel Başkan Yardımcılarımız da  gece gündüz çalışarak Türkiye haritasının kırmızıya boyanmasına ciddi oranda katkı sundular. Yerelde elde etiğimiz başarıyla genel seçimlerde de partimizi iktidara taşıyacağız.”

Bu önemli etkinlik, Dikili’de kültürel ve siyasi bir buluşma noktası olarak anlamını pekiştirmiş oldu.

Haber

LEYLA BİLGİ  

Bakmadan Geçme