Dilan Çıtak hostese saldırdı, polisi tehdit etti

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, kedisini pusetten çıkardığı için kendisini uyaran kabin memuruna saldırdı.

Türk Hava Yolları'nın TK2521 sefer sayısıyla Bodrum'dan İstanbul'a gelen uçağının yolcularından İbrahim Tatlıses'in kızı şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses kabin memuruna saldırdı. Çıkan bir bir tartışma sırasında hostesi darp ettiği iddia edilen Dilan Çıtak Tatlıses için uçağa polis geldi.
THY uçağının İstanbul Havalimanı'na inmesiyle uçağa gelen polisler Dilan Çıtak Tatlıses'i gözaltına alarak emniyete götürdü.

Çıtak’ın kendisini gözaltına alan polis memurunu da tehdit ettiği iddia edildi.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Çıtak’ın polis memuruna, “Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin, yerler seni koçum. Ne olacağını sanıyorsun delikanlı?" ifadelerini kullandığı duyuldu.

Dilan Çıtak hostese saldırdı, polisi tehdit etti

KARA LİSTEYE ALINDI

İfadesinin ardından serbest bırakılan Dilan Çıtak Tatlıses, havayolu şirketi tarafından kara listeye alındı.

DİLAN ÇITAK TATLISES KİMDİR?

Dilan Çıtak Tatlıses, 2 Aralık 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı olan Dilan, müzikle iç içe büyümüş ve genç yaşta müzik eğitimi almaya başlamıştır. Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde şan, piyano ve keman eğitimi alan Çıtak, daha sonra Amerika’da Berklee College of Music’te eğitim görerek müzik kariyerine uluslararası bir boyut kazandırmıştır.

Türkiye'ye döndükten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ)’nde müzikoloji eğitimi alan Dilan Çıtak, caz orkestralarında solistlik yaparak sahne deneyimini artırmıştır. Ayrıca, ünlü prodüktör İskender Paydaş’ın "Zamansız Şarkılar" projesinde de yer alarak yeteneğini geniş kitlelere duyurmuştur. Soul Sensation grubunun solistliğini yapan Dilan Çıtak Tatlıses, hem Türkiye'de hem de yurtdışında müzik kariyerini sürdürmektedir.

Annesi ise Işıl Çıtak'tır.

Bakmadan Geçme