Dilan Polat, cezaevindeki zor günlerini anlattı

Ağustos ayında cezaevinden tahliye edilen ünlü isim Dilan Polat, cezaevinde yaşadığı zorlu süreçleri ve evlat özlemini içeren duygusal açıklamalarda bulundu.

Polat, her görüş gününde koğuşa giderken bayıldığını ve evlat özlemi nedeniyle büyük zorluk çektiğini belirtti. Yaşadıklarını hayatı boyunca unutamayacağını ifade eden Polat, düşme sonucu diz kapağında meydana gelen yarayı da gösterdi.

Cezaevinde Geçirdiği Zor Günler

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamasıyla tutuklanan ve Ağustos ayında tahliye edilen Dilan Polat, cezaevindeki zorlu günlere dair içini döktü. Tahliye olduktan sonra eşi Engin Polat’la birlikte sosyal medya paylaşımlarına geri dönen Polat, yaşadığı zorlukları takipçileriyle paylaştı.

Polat, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Bir gün avukat odasında bayılmıştım. Oradan kalan bir iz var. Şu anda bu konuyu detaylandırmak istemiyorum. Bununla ilgili konuşmak kelimelerle ifade edilemeyecek kadar zor. Zamanı değil. Çok zor bir süreçti. Cezaevinden 46 kiloyla çıktım, şimdi 49 kiloyum. Önüme bakmak ve çocuklarımla vakit geçirmek istiyorum. Çocuklarım, evlatlarım için duygularım çok derin. Milan'ı rüyalarımda okula kayıt ettirdiğimi görürdüm, uyandığımda ise Allah'ım Milan'ı okula kaydettirebilecek miyim diye endişelenirdim. Rabbime şükürler olsun. Anlayışınız için teşekkür ederim” dedi.

Evlat Özlemi ve Cezaevindeki Zorluklar

Dilan Polat, cezaevindeki görüş günlerinin bir saat sürdüğünü ve cam arkasında yaşadığı duygusal zorlukları aktardı. “Her koğuşa dönerken bayılıyordum, bu durum çok zordu. Hala unutamadım ve hayat boyu unutamayacağım. Evlat özlemi bambaşka bir şey. Milan, bir kez 'Sen çok kötü annesin, gelmiyorsun' demişti. Her anı zordu, her saniye acı doluydu” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme