Dilan Polat'ın arkadaşı altınlarıyla hava attı

Geçtiğimiz yıl dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen Nevra Bilem, bu kez altınlarla dolu gösterişli bir videosuyla sosyal medyada tartışma yarattı.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı olması ve altınlara olan düşkünlüğü ile bilinen Nevra Bilem, yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. 

Eşi ve çocuklarıyla birlikte arabada video çeken Bilem, altın kemeri, kilolarca ağırlığındaki altın kolyesi, bilezikleri ve yüzükleriyle izleyenleri şaşkına çevirdi. Ancak, altınlarını sergilerken emniyet kemeri takmaması ciddi tepki topladı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Bilem'in bu davranışını "görgüsüzlük" olarak nitelendirirken, fenomen bu eleştirileri görmezden gelerek altınlarıyla bol bol fotoğraf ve video paylaşmaya devam etti.

Dilan Polat'ın arkadaşı altınlarıyla hava attı

Geçtiğimiz sene, bedava tatil vaadiyle devre mülk satışı yaptığı iddiasıyla birçok kişi tarafından dolandırıcılıkla suçlanan Nevra Bilem, bu olayla da gündeme gelmişti. Ayrıca, Bilem'in reklamını yaptığı bir mobilya markasından alışveriş yapan bir müşteri, ödemesinin fenomenin bir aile üyesinin hesabına yapıldığını fark ederek şikayetçi olmuştu.

Bakmadan Geçme