• Haberler
  • Magazin
  • Dilan Polat'ın tahliye partisi! Dudak dudağa pozlar...

Dilan Polat'ın tahliye partisi! Dudak dudağa pozlar...

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, aylarca cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakıldı ve tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Cezaevinden çıkar çıkmaz sosyal medyaya ara vereceğini söyleyen Polat, bu sözünde duramadı ve sosyal medyaya hızlı bir dönüş yaptı.

dilan Polat, "kara para aklama" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" suçlamalarıyla gözaltına alınmıştı. Mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmasına karar verilmesinin ardından cezaevinden tahliye edilen Polat, bu süreçte sosyal medya paylaşımlarına ara vereceğini belirtmişti. Ancak kısa süre içinde eski alışkanlıklarına geri dönen Polat, her anını sosyal medya takipçileriyle paylaşmaya başladı.

TAHLİYE PARTİSİNDE OLAY YARATAN GÖRÜNTÜLER

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, tahliye sonrası bir parti düzenledi. Parti sırasında Dilan Polat’ın Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bu görüntüler kısa sürede viral oldu ve kullanıcılar arasında tartışma yarattı. Özellikle bu davranışın, Polat’ın cezaevi süreci sonrasındaki imajını olumsuz etkilediği yönünde çok sayıda yorum yapıldı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı bu görüntülere sert tepki gösterirken, bazı kullanıcılar ise durumu savundu. Polat'ın ve kardeşinin sosyal medyada yaptığı bu tarz paylaşımlar, kısa sürede gündem oldu ve geniş bir kitle tarafından eleştirildi.

Bakmadan Geçme