• Haberler
  • Genel
  • Dilan Polat’ın kahve fincanının fiyatı dudak uçuklattı

Dilan Polat’ın kahve fincanının fiyatı dudak uçuklattı

Kara para aklama iddialarının gündeme gelmesinin ardından tüm mallarına el konulan Dilan Polat, tam altın kaplama...

Kara para aklama iddialarının gündeme gelmesinin ardından tüm mallarına el konulan Dilan Polat, tam altın kaplama olduğunu iddia ettiği kahve fincanı ile ilgili sahte olduğu iddiasında bulunmuştu. Ancak yapılan incelemeler sonucunda, bu fincanın gerçekten de oldukça yüksek bir değere sahip olduğu belirlendi.

Bilgilere göre, Dilan Polat’ın bahsettiği altın tozlu kahve fincanı, markasının resmi sayfasında 46 bin TL’ye satışa sunuluyor. Fincanın bu yüksek fiyatı, özellikle gözleri üzerine çekti.

Dilan Polat, bir televizyon programında tam altın kaplama bir fincanla içtiği altın tozlu kahveyi, kara para aklama iddialarının ardından fincanın sahte olduğunu ileri sürmüştü. Ancak markanın resmi sayfasında fincanın böylesine yüksek bir fiyata satıldığının ortaya çıkması, fincanın gerçek değerini gözler önüne serdi.

Polat, yaptığı açıklamada, bu pahalı kahvenin aslında hiçbir özel işe yaramadığını, sadece bazı kişileri rahatsız etmek amacıyla içtiğini belirtti. Sosyal medyada büyük ilgi gören altın tozlu kahve hakkında şunları söyledi: “Sırf birilerini rahatsız etmek için yapıyorum. Tanımadık insanları niye gıcık ediyorum bilmiyorum, kendimi de anlamıyorum bazen.”

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme