• Haberler
  • Spor
  • Dilmen: Dolandırılma olayından dolayı etkilenmiş

Dilmen: Dolandırılma olayından dolayı etkilenmiş

Süper Lig’in 32. haftasında oynanan derbide, Galatasaray deplasmanda Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu.  Rıdvan Dilmen, maç sonu...

Dilmen: Dolandırılma olayından dolayı etkilenmiş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig’in 32. haftasında oynanan derbide, Galatasaray deplasmanda Beşiktaş’a 3-1 mağlup oldu.  Rıdvan Dilmen, maç sonu tv8.5’taki programda Muslera’nın maçtaki performansını, son günlerde yaşadığı büyük dolandırılma konusuna bağladı. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera’nın derbideki performansıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Derbi sonrası TV8.5’taki programda maç sonu yorum yapan Rıdvan Dilmen, “Fernando Muslera dolandırılma olayından dolayı etkilenmiş gibi. Başınıza böyle bir şey geldikten sonra psikolojik olarak toparlanmak kolay değil” dedi.

Dilmen, “Futbolcu olarak değil, normal bir vatandaş olsa da kötü etkilenir. Bilemiyoruz tabii ki neler oldu. Ben etkilendiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Programın sunucusu Murat Kosova da “Kolay değil hocam. Düşünsenize bir anda tüm servetinizi kaybediyorsunuz. Çok zor bir durum” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

 

Bakmadan Geçme