Diş hekimleri Kuşadası’nda buluştu

İzmir Dişhekimleri Odası’nın (İZDO) gerçekleştirdiği ikinci Bahar Sempozyumu’nda diş hekimleri, sektör temsilcileri ve akademisyenler Kuşadası’nda buluştu....

Diş hekimleri Kuşadası’nda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir Dişhekimleri Odası’nın (İZDO) gerçekleştirdiği ikinci Bahar Sempozyumu’nda diş hekimleri, sektör temsilcileri ve akademisyenler Kuşadası’nda buluştu.

Sempozyumun açılışında konuşan İZDO Genel Sekreteri Serdar Devrim Erkmen, Cumhuriyetin 100’üncü yılında yapılan tüm etkinlik ve seminerlerin ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, kongre programı hakkında bilgiler aktardı.

İZDO Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Çağında ise Türkiye’nin en önemli diş hekimliği kongrelerinden olan 3 günlük etkinlikte bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Deniz Çağında, “İZDO olarak 2’nci Bahar Sempozyumu’nda konferanslar, paneller, alanında uzman konuşmacılar ve çeşitli kurslardan oluşan zengin bilimsel programla sektörümüzdeki yenilik ve gelişmeler hakkında ayrıntılı bilgi paylaşımları yapacağız. Özenle hazırlanan bilimsel programın yanı sıra, meslektaşlarınızla birlikte güzel bir zaman geçirmeniz için sosyal programımız da yine sempozyumda yer aldı. Tüm katılımcılara ve sempozyumun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber

Haber Merkezi

(Y.K.)

 

Bakmadan Geçme