Doğu Perinçek İzmir'deydi

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu PERİNÇEK, İş İnsanı Ethem SANCAK, TÜRK-İŞ 3. Bölge Temsilcisi Hayrettin...

Doğu Perinçek İzmir'deydi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu PERİNÇEK, İş İnsanı Ethem SANCAK, TÜRK-İŞ 3. Bölge Temsilcisi Hayrettin ÇAKMAK ve İş İnsanı Bekir Cahit YÜCEL’in katılımıyla yapılan Yeni Dünyada İzmir’in Fırsatı Kurultayı İzmirlilerin katılımıyla tamamlandı.

“ÜRETİM DEVRİMİ OLACAK”

Kurultayda konuşma yapan Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu PERİNÇEK,  insan-tasarruf- yatırım- üretim-istihdam- adil paylaşım temelli Üretim Devrimi programının öneminden söz ederek, “Türkiye üreticileri kötülenerek bu programa sokuldu. Türkiye 600 milyar dolara yakın borç batağına battı. Vatan Partisi’nin Üretim Devrimi programı tek tercihtir! .Onun için Türkiye’nin önünde tek bir program kalmıştır. Bakın size tarih veriyorum birkaç yıl içinde Vatan Partisi üreticilerin milli hükümetinde anahtar görev yapacak. Üretim Devrimi kurulacak” dedi.

“LOKOMOTİF: İSTİHDAM”

Belirleyici olan lokomotif olan istihdam olduğunu ifade eden Perinçek, “En sonunda ürettiğimiz bütün değerler insan emeğinin ürünüdür onun için istihdam esastır. Önümüzdeki üretim devriminin sırrı şudur önümüzdeki üretim devriminin sonuç itibariyle Türkiye’nin çalışma çağındaki insan kaynağını seferber ederek çalışacağız. Sakatlar hariç ihtiyarlar hariç onlarda üretime yapabildiği kadar katılabilecek” diye konuştu.

“ÜRETİCİLERİN HÜKÜMETİ YARININ HÜKÜMETİDİR”

Perinçek, geleceğe umutla baktıklarını belirterek, “Değerli arkadaşlar size şu müjdeyi veriyorum. Türkiye’nin önündeki 40 yıl Öncü Gençlik ve TGB ile sigortalanmıştır. 40 yılımızı güvenlik altına aldık. Ahlak karakter çalışkanlık fedailik o Türk tarihinden bize miras olan büyük birikimdir. Üreticilerin milli hükümeti yarının hükümetidir. Orada Atlantikçiler olmayacak orada NATO ’ya kafa tutanlar Amerika’dan buyruk almayanlar üreticinin emrinde olanlar üretici baştacı diyenler olacak. Geleceğe umutla bakıyoruz karamsarlığı yasaklıyoruz” dedi. Kurultay soru cevap etkinliğinin ardından okunan sonuç bildirgesi ile sona erdi.

Bakmadan Geçme