• Haberler
  • Genel
  • Dolandırıcılar bu kez gazeteciyi hedef seçti

Dolandırıcılar bu kez gazeteciyi hedef seçti

Torbalı'da son zamanlarda gerçekleşen dolandırıcılık vakalarına bir yenisi daha eklendi. Nüfusu günden güne artan ilçede dolandırıcıların...

Torbalı’da son zamanlarda gerçekleşen dolandırıcılık vakalarına bir yenisi daha eklendi. Nüfusu günden güne artan ilçede dolandırıcıların sayısı da hızla artıyor. Dolandırıcılar bu kez bir gazeteciyi kendisine hedef olarak seçti. Gazeteci Ömer Dur, dolandırıcılardan kendisine gelen mesajı ifşa etti.

Son olarak geçtiğimiz günlerde kendisine sözde bir avukatlık ofisinden mesaj geldiğini belirten Ömer Dur, “Bugün uzlaşma dosyanızın karar günüdür. Bilgi almak için lütfen aşağıda belirttiğimiz numarayı  arayınız” mesajıyla karşılaştı.

Belirtilen numarayı aradığında ise “Hakkınızda açılan davada uzlaşma için son gün. 1 saat içerisinde belirttiğimiz IBAN numarasına 10.000 TL yatırmanız durumunda dosyanızı kapatacağız, yatırmamanız durumunda ise 56.500 TL ceza ödemek zorundasınız’’ sözleriyle ilçe sakinlerini paniğe kapılmasını sağlayıp dolandırmaya çalıştılar. Bazı ilçe sakinleri ise dolandırıcıların bu oyununa gelmeyerek konuyu emniyet yetkililerine bildirdi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme