Dört farklı kategoride Türkiye üçüncülüğü

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Sualtı Ragbi takımları, 9-11 Ağustos tarihlerinde Havuz İzmir'de düzenlenen U15-U21 Sualtı Ragbisi Türkiye Şampiyonası'nda dört farklı kategoride Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin U15 kızlar takımı, şampiyona boyunca sergilediği performansla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni 3-1 ve 3-2, Ege UWR’yi ise 8-0’lık skorlarla mağlup etti. Ancak, Ege Üniversitesi’ne 8-0, Ege Sualtı Sporları’na ise 2-1’lik skorlarla yenildi. U15 erkekler kategorisinde ise, Ege UWR’yi 8-0, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni 9-3 ve 8-0 yenen Büyükşehir ekibi, Ege Sualtı Sporları’na 4-2 ve 6-3, Ege Üniversitesi’ne ise 8-0 mağlup oldu.

U21 kızlar kategorisinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Ege UWR ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ni 8-0 yenerken, Ege Üniversitesi’ne 5-1, Ege Sualtı Sporları’na 3-0 ve 1-0, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’ne ise 3-0 yenildi. U21 erkekler kategorisinde ise Ege UWR’yi 8-0 mağlup eden takım, Ege Sualtı Sporları’na 7-0 ve 8-0, Ege Üniversitesi’ne ise 8-0 yenildi.

Dört farklı kategoride Türkiye üçüncülüğü

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sualtı Ragbi takımlarıyla dört kategoride üçüncülük elde ettiklerini belirten Başantrenör Didem Özdem Pehlivan, “Tamamen İzmirli sporcular ve spor okullarından seçtiğimiz genç yeteneklerle iyi sonuçlar aldık. Altyapı antrenörümüz Gaye Candeğer’in de katkılarıyla U15 kategorisinde önemli başarılar kazandık. Sualtı ragbisinde her zaman zirveye oynayan bir kulübüz ve bu başarımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme