• Haberler
  • Genel
  • Dört yaşındaki Azra ve annesinin yaşam savaşı sürüyor

Dört yaşındaki Azra ve annesinin yaşam savaşı sürüyor

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre, dün Torbalı'da beton mikserinin altında kalan dört yaşındaki Azra...

Dört yaşındaki Azra ve annesinin yaşam savaşı sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni İzmir Gazetesi’nden Hasan Demir’in haberine göre, dün Torbalı’da beton mikserinin altında kalan dört yaşındaki Azra Gençay, bugün ikinci kez ameliyata alındı. İki günde iki büyük ameliyat geçiren talihsiz çocuğun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Kızıyla birlikte mikserin altında kalan Nadia Gençay’ın ise bilinci açıldığı ancak vücudunda çok fazla kırık olduğu öğrenildi.

SÜRÜCÜNÜN DİKKATSİZLİĞİ FACİAYA NEDEN OLDU

Torbalı’nın Ayrancılar semtinde meydana gelen facia, beton mikserinin dikkatsizliği nedeniyle yaşandı. Sokakta yürümekte olan anne ve kızı, park halindeki beton mikserinin önünden geçtiği sırada, mikser sürücüsü önünü kontrol etmeden aracını hareket ettirdi. Bu sırada anne ve kız beton mikserinin altında kaldı. Kazanın oluşumunu da fark etmeyen sürücü, hareket etmeye devam edince dört yaşındaki Azra Gençay’ın üzerinden tam üç teker geçti.

DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜNDE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Nadia Gençay ve 4 yaşındaki kızı Azra Gençay ağır yaralı olarak önce Torbalı Devlet Hastanesi’ne oradan da Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücutlarında çok fazla kırık ve ezilme meydana gelen anne ve kız ameliyata alındı. Kalça kemiği kırılan ve vücudu ağır hasar gören 4 yaşındaki talihsiz kız, bugün ikinci kez ameliyata alındı. Kollarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırık olan Nadia Gençay’ın bilinci açılırken, talihsiz kızın hayati tehlikesi ise hala sürüyor.

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Kazanın ardından Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alınan beton mikseri sürücüsü M.Ö. bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. M.Ö’nün mahkemede verdiği ifadesinde anne ve kızı fark etmediğini, anne ve kızın aracın kör noktasından geçtiğini beyan ettiği öğrenildi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme