• Haberler
  • Genel
  • DP İl Başkanı Demirbaş’tan Torbalı’ya ziyaret

DP İl Başkanı Demirbaş’tan Torbalı’ya ziyaret

Demokrat Parti Torbalı İlçe Başkanlığı Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş'ı ağırladı. İlçeye gelen İl...

DP İl Başkanı Demirbaş’tan Torbalı’ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Demokrat Parti Torbalı İlçe Başkanlığı Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş’ı ağırladı. İlçeye gelen İl Başkanı Demirbaş, ilçe başkanlığını ziyaret ederek önce DP Torbalı İlçe Başkanı Özalp Tör ile daha sonra da partililerle bir araya geldi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın liderliğinde 365 gün sokakta aktif siyaset yapan Demokrat Parti, yerel seçimler için de start verdi. İl Başkanı Demirbaş ve İlçe Başkanı Tör, siyasi gündemi değerlendirdi. DP Torbalı İlçe Başkanı, partisinin Torbalı’daki çalışmaları hakkında bilgi verirken, İl Başkanı Demirbaş ise genel merkezin teşkilatlardan beklentisi hakkında bilgi verdi.

DP Torbalı İlçe Başkanı Özalp Tör gazetemize yaptığı açıklamada “İl Başkanımız Sayın Ozan Demirbaş, ilçemizi ziyaret ederek bizleri şereflendirdi. İl başkanımızla birlikte parti çalışmalarımız üzerine konuşup, ülkenin siyasi gündemini değerlendirdik. Yerel seçim stratejimizi masaya yatırdık. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

DP İl Başkanı Ozan Demirbaş ise sosyal medya paylaşımında “Torbalı İlçe Başkanımız Özalp Tor ile ilçe başkanlığımızda bir araya gelerek yerel seçimler hakkında istişarelerde bulunduk. Torbalı’nın kalbinde, demokrasi için çıktığımız bu yolda, ilçemizin geleceğine hep birlikte şekil vermek için buradayız. Birlikte daha fazla katılımcılık, daha fazla adalet ve daha fazla ilerleme için çalışıyoruz. Siz de bu yolculuğa katılın! Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme