• Haberler
  • Magazin
  • Dünyaca Ünlü Yıldız  Ray Stevenson hayatını kaybetti

Dünyaca Ünlü Yıldız  Ray Stevenson hayatını kaybetti

Rol aldığı yapımlar ile adından sıkça söz ettiren genelde de savaş ve aksiyon filmlerinde rol almasıyla...

Dünyaca Ünlü Yıldız  Ray Stevenson hayatını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rol aldığı yapımlar ile adından sıkça söz ettiren; genelde de savaş ve aksiyon filmlerinde rol almasıyla hafızalara kazınan Kuzey İrlandalı oyuncu Ray Stevenson’dan kötü haber geldi.

Sette fenalaştığı öğrenilen Ray Stevenson’ın kaldırıldığı hastanede durumunun kötüye gittiği öğrenildi.

Ray Stevenson’ın sağlık durumu hayranları tarafından merak edilirken; ünlü oyuncudan kötü haber, bugün geldi.

Haber

Hastanede Hayatını Kaybetti

Rol aldığı Rome, Vikings ve Dexter gibi önemli diziler ile tüm dünyanın beğenisini toplayan isimlerden biri olan Ray Stevenson, çekim için bulunduğu İtalya’da fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Bir süredir ‘Cassino in Ischia’ adlı bir aksiyon filminin çekimleri için İtalya’da bulunduğu öğrenilen dünyaca ünlü ismin sette fenalaşması üzerine devreye giren sağlık ekipleri, oyuncuyu bulunduğu İtalyan adası Ischia’da hastaneye götürdü.

Hastaneye kaldırılmasının ardından ünlü oyuncunun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Thor filmleri ve Divergent dizilerindeki rolleriyle de dünya kamuoyunda hayranlık uyandırmayı başaran Ray Stevenson, aynı zamanda; Band of Gold, Peak Practice ve Murphy’s Law gibi birçok İngiltere yapımında boy göstermişti. Pek çok rolüyle beğeni toplayan ve popülaritesi kendi ülkesinin sınırlarını aşan ünlü oyuncudan gelen bu ani ölüm haberi, tüm dünyayı yasa boğdu.

Ölüm Nedeni Bilinmiyor

58 yaşında yaşamını yitiren Ray Stevenson’ın 4 gün sonra 59. yaşına gireceği öğrenilirken; ölüm nedeni de merak konusu haline geldi. Ancak ünlü oyuncunun ölüm nedenine ilişkin henüz resmi bir açıklama gerçekleştirilmedi. Dolayısıyla ünlü ismin ölümüne neden olan hastalık bilinmiyor.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme