Düşenin dostu olmaz!

Süper Lig’de 18 yıl aradan sonra buluşan Göztepe ve Altay, buluştukları gibi birlikte küme düştü. İki...

Düşenin dostu olmaz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig’de 18 yıl aradan sonra buluşan Göztepe ve Altay, buluştukları gibi birlikte küme düştü. İki takımdan da futbolcular kaçıştı. Ligden düşmeleriyle birlikte gelirlerinde ciddi azalma olan iki İzmir ekibi şimdiden toplam 19 futbolcusunu kaybetti. Göztepe 10 futbolcu ile yolları ayırmak zorunda kalırken, maddi sıkıntılar içindeki Altay ise tek taraflı fesihler nedeniyle 9 oyuncusunu kaybetti. Göztepe’de yönetim sezon devam ederken en önemli golcüsü Cherif Ndiaye ve Obinna Nwobodo’yu satarken Burekovic ve Soner Aydoğdu’nun sözleşmesini ise feshetti. Kiralık oyuncular Atakan, Moubandje ve Aytaç Kara kulüplerine geri dönerken, sözleşmeleri sona eren Jahovic ve Tannane ise veda etti. Sözleşmesinde özel madde olan Di Santo ise boşa çıktı.

 ALTAY’IN DERDİ EKONOMİ

Altay’da ise kulüpten alacaklarını tahsil edemeyen kaleci Lis, Bamba, Paixao, Pinares, Aka, Naderi fesih haklarını kullanırken, kiralıklar Rayan ve Thaciano ile sözleşmesi biten kaleci Cihan takımdan ayrıldı. Altay’da sözleşmesini feshetmek için FIFA’ya giden Rodriguez’in yanı sıra Cihan, Cebrail Karayel, Poko, Kappel’in de kulüpten ayrılması bekleniyor.

GÖZTEPELİLERE TALİP ÇOK

Göztepe’de devir süreci devam ederken yaz döneminde yeni ayrılıkların yaşanması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekiple sözleşmesi devam eden Berkan Emir’in kulüpten ayrılma isteğini yönetime ilettiği öğrenildi. Halil, Akbunar, kaleci İrfan Can Eğribayat, Dino Arslanagic de takımda kalmayı düşünmeyen oyuncular arasında. Yine kontratı süren David Tijanic’in ise kararsız olduğu ve geleceğine en kısa sürede karar vermek istediği belirtildi.

Bakmadan Geçme