Efes Selçuk'ta Halk Mark-ET açılıyor

Efes Selçuk Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla önemli bir projeyi hayata geçiriyor.

"Bütçe Dostu Halk Mark-ET", 1 Ekim Salı günü saat 16.00’da Efes Selçuk Pazar Yeri'nde açılacak.

Kaliteli ve Uygun Fiyatlı Gıda Ürünleri

Efes Selçuk'ta Halk Mark-ET açılıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ege Et iş birliğiyle geliştirilen Halk Mark-ET projesi, Efes Selçuklu vatandaşlara güvenilir ve kaliteli gıdaya uygun fiyatlarla ulaşma imkanı sunmayı amaçlıyor. Halk Mark-ET, Pazar Yerinde Bektaşlar Fırını arkasında yer alacak.

Projede, taze et grubuna ait kıyma ve kuşbaşı etler, her satışta 1 kilogram ile sınırlı olarak sunulacak. Bu uygulama, tüm vatandaşların taze et ürünlerine erişimini kolaylaştırmayı hedefliyor. Taze et grubunun yanı sıra, şarküteri ürünleri, peynir çeşitleri, yumurta ve çiğ süt gibi temel gıdalar da raflarda yer alacak. Ayrıca, çeşitli kooperatiflerden ve yerel üreticilerden temin edilen kuru bakliyat, şarküteri ürünleri ve yöresel ürünler için ayrı bir satış reyonu oluşturulacak.

Başkan Sengel: “Temel Gıda Ürünlerine Erişim Kolaylaşacak”

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Halk Mark-ET’in açılışı ile ilgili yaptığı açıklamada, projenin kaliteli gıda ürünlerinin uygun fiyatlarla halka ulaşmasını sağlamak amacıyla hayata geçirildiğini belirtti. Başkan Sengel, “Yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü daha tutmanın onurunu yaşıyorum. Artan fiyatlar, vatandaşların temel tüketim maddelerine ulaşımını her geçen gün zorlaştırıyor. Bu temel tüketim maddelerinin arasında et ürünleri de yer alıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ege Et iş birliğiyle geliştirdiğimiz bu proje ile Efes Selçuklular’ın temel gıda maddelerinden olan ete ulaşımını kolaylaştırmayı ve hayat pahalılığı karşısında vatandaşlarımızın bütçesine katkı sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Bütçe Dostu Halk Mark-ET projesi, sosyal destek ve dayanışma anlayışının bir örneği olarak, Efes Selçuk'taki vatandaşların gıda ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bakmadan Geçme