• Haberler
  • Genel
  • Efes Selçuk'ta depremzedelere psikolojik destek

Efes Selçuk'ta depremzedelere psikolojik destek

Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma ve Engelsiz Yaşam Merkezi'nde deprem sonrasında kente gelen vatandaşlar için psikolojik danışmanlık hizmeti veriliyor. Depremden etkilenen vatandaşlara yönelik psikologlar tarafından gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde vatandaşların yaşadıkları süreci paylaşmaları sağlanarak psikolojik ilk yardım desteği sağlanıyor. Psikolog Birgül Gönül ve Psikolog Özgül Karaalioğlu Yavuz Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma ve Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde deprem sonrasında Efes Selçuk'a gelen vatandaşlara yönelik düzenlenen psikolojik danışmanlık hizmeti hakkında bilgi verdiler.
Deprem sonrasında Efes Selçuk'a gelen depremzedeler psikolojik danışmanlık hizmetinden yararlanmak için SELBİM'E (444 8 892) ya da Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma ve Engelsiz Yaşam Merkezi'ne (0232 892 27 35) başvurabilecekler.

Efes Selçuk'ta depremzedelere psikolojik destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma ve Engelsiz Yaşam Merkezi’nde deprem sonrasında kente gelen vatandaşlar için psikolojik danışmanlık hizmeti veriliyor. Depremden etkilenen vatandaşlara yönelik psikologlar tarafından gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde vatandaşların yaşadıkları süreci paylaşmaları sağlanarak psikolojik ilk yardım desteği sağlanıyor. Psikolog Birgül Gönül ve Psikolog Özgül Karaalioğlu Yavuz Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma ve Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde deprem sonrasında Efes Selçuk’a gelen vatandaşlara yönelik düzenlenen psikolojik danışmanlık hizmeti hakkında bilgi verdiler.

Deprem sonrasında Efes Selçuk’a gelen depremzedeler psikolojik danışmanlık hizmetinden yararlanmak için SELBİM’E (444 8 892) ya da Efes Selçuk Belediyesi Kadın Dayanışma ve Engelsiz Yaşam Merkezi’ne (0232 892 27 35) başvurabilecekler.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme