• Haberler
  • İzmir
  • Efes Selçuk’ta yeni altyapı ve yol çalışmaları başladı

Efes Selçuk’ta yeni altyapı ve yol çalışmaları başladı

Sosyal medya üzerinden Efes Selçukluları bilgilendiren Başkan Sengel, Atatürk Mahallesi hastane arkasında yapılacak olan yol çalışmalarının...

Sosyal medya üzerinden Efes Selçukluları bilgilendiren Başkan Sengel, Atatürk Mahallesi hastane arkasında yapılacak olan yol çalışmalarının detaylarını paylaştı. Ayrıca, 2002 Sokak’ta bulunan alanın da kente kazandırılacağını belirtti.

Atatürk Mahallesi’nde planlanan yol çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Başkan Sengel, “Hastanenin arkasında yapılacak olan yol çalışmaları için alt yapı hazırlıkları devam ediyor. İZSU ve İZMİR GAZ ekipleri tarafından alt yapı işlemleri tamamlanan bölgeler için ihale süreçleri başlayacak. Ancak elektrik tesisatlarının yer altına alınması gibi bazı alt yapı çalışmaları henüz tamamlanmadı. Ercüment Bozdoğan Caddesi ve Eski Hal Binası çevresindeki düzenlemeler de ihale kapsamında yer alacak” dedi.

Başkan Sengel, “2002 Sokak’ta bulunan eski karakol binasının yerine yapılacak olan yeni otopark ve park alanı projesi de kente değer katacak çalışmalardan biridir. Karakol binasının yıkılmasının ardından, bu alanda taş döşeme çalışmaları başlayacak ve böylece hem otopark hem de dinlenme alanı olarak kullanılabilecek bir alan oluşturulacak. Bu projelerle birlikte, Efes Selçuk’ta yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Sengel’in açıklamalarına göre, yeni yol ve altyapı projeleriyle birlikte Efes Selçuk, modern bir şehir yapısı ve yaşam alanlarıyla donatılmaya devam ediyor.

LEYLA BİLGİ

Bakmadan Geçme