Ege Üniversitesi şantiyeye döndü!

2024-2025 güz döneminin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen Ege Üniversitesi içerisindeki bina yıkım çalışmaları tedirginlik yaratıyor.

2024-2025 yılı kayıt döneminin sona ermesinin ardından milyonlarca üniversite öğrencisi, ders döneminin açılmasını bekliyor.

Ege Üniversitesi'nde 30 Eylül'de başlayacak güz dönemi öncesi, kampus içerisindeki çalışmalar dikkat çekiyor. Yabancı diller yüksekokulunda başlayan yıkım çalışmaları nedeniyle bina etrafına şeritler çekildi. Yabancı diller yüksekokulunun 2 yıl önce yeni binaya taşınmasından beri boş duran eski binanın, eğitim dönemin başlamasına 20 gün kala yıkım işleminin başlaması dikkat çekti.

Ege Üniversitesi şantiyeye döndü!

Kayıt yenileme, okulu ve yurtları görmek için gelenleri tedirgin eden yıkım çalışmalarının ne kadar süreceği ise bilinmiyor. Üniversite yönetiminden konu ile ilgili açıklama yapılmazken, Yabancı diller yüksekokulu önünde inşaat çalışmalarının yanı sıra kaldırım ve bahçe düzenlemelerinin de yapıldığı görüldü.

Yıkım çalışmalarının tamamlanmaması durumunda 30 Eylül'de ders dönemi başlayacak öğrencilerin, inşaat sesleri ve tozların arasında ders görmesi gerekecek.

Ege Üniversitesi şantiyeye döndü!

Bakmadan Geçme