EGEV bölge koordinasyonu için Uşak’taydı

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV), bölge şehirlerinin...

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV), bölge şehirlerinin iş birliği olanaklarını ve ortak projeleri ele aldı. EGEV, Aydın, Denizli ve Afyonkarahisar’dan sonra Uşak’ta 4. kez yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirerek, bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıya, EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kandemir, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Çalıkuş ve EGEV Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantı öncesinde EGEV heyeti, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ı ziyaret ederek, iş birliği olanaklarını görüştü.

Hasan Küçükkurt, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, EGEV’in bölge illeri arasında iş birliğini güçlendirmeyi ve ortak projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti. Uşak’ın ekonomik potansiyelini değerlendirme konusunda önemli adımlar atacaklarını vurgulayan Küçükkurt, şehrin deri ve geri dönüşüm sanayisi, tarım ve hayvancılık gibi sektörlerde öne çıktığını ifade etti.

Selim Kandemir ise Uşak’ın bölge genelinde önemli bir konumda olduğunu belirterek, EGEV’in bu tür platformlarda bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacağını dile getirdi. Kandemir, EGEV’in öncelikli projeler üzerinde çalışarak, bölgenin potansiyelini daha iyi kullanabileceğini söyledi.

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Çalıkuş da EGEV’in Uşak ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bölgelerinin ekonomik potansiyelini daha iyi değerlendirmek adına iş birliğini güçlendireceklerini belirtti.

DENİZHAN GÜZEL

Bakmadan Geçme