EGİAD’dan Çocuklar İçin ‘Bahar Festivali’

3 Nisan Çarşamba günü 11.00'de stantların açılması ile başlayan EGİAD Bahar Festivali'nde ilk olarak 'Rinoplastik' başlığıyla...

3 Nisan Çarşamba günü 11.00’de stantların açılması ile başlayan EGİAD Bahar Festivali’nde ilk olarak “Rinoplastik” başlığıyla Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Ahmet Berber katılımcılarla bir araya geldi. Daha sonra “Gülüş Tasarımı” ile Diş Hekimi Ecren Çolak, Milli Yüzücü Bengisu Avcı ve SIDREX ile söyleşiler devam etti.

FESTVİAL PAYLAŞMANIN ÖNEMİNİ TEMSİL EDİYOR

EGİAD Başkan Vekili Kaan Özhelvacı’nın teşekkür konuşması ile devam eden etkinlikte, tüm katılımcılara destekleri için teşekkür edildi. EGİAD Başkan Vekili Kaan Özhelvacı, etkinlik ile doğanın uyanışını, yenilenmeyi ve bereketi kutladıklarını belirterek, “Baharın gelişiyle birlikte doğanın canlanışını, umudun yeşermesini ve yeni başlangıçların müjdesini taşıyan bir festivali için buradayız. Bahar, yenilenme ve büyüme ile dolu bir mevsimdir. Yeni başlangıçlar ve umut dolu bir gelecek sunar. Bu festival bizler için hem baharı hem de birlikte olmanın, paylaşmanın ve önemini temsil ediyor” dedi.

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

EGİAD Ortaokulu Spor Salonu’nu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na yetiştirmek istediklerini de belirten Özhelvacı, “Bu spor salonunun tamamlanması için, bu EGİAD Bahar Festivali’nden elde ettiğimizin gelirin tamamının bu salonun yapımına ayıracağız. EGİAD Bahar Festivali’ne katılanlara teşekkür ediyoruz. Çok önemli bir projeye katkı vermiş oldular” şeklinde konuştu.

SAMİME EKTİR

Bakmadan Geçme