Eğitim İçin Çeşme'de 'Tılsımlı Bir Gece'

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV), 29 yıllık başarılı çalışmalarının ardından, 7 Ağustos 2024 tarihinde Çeşme Boyalık Beach Hotel Spa'da geleneksel yaz yemeğini 'Yeni Ayın Tılsımı' temasıyla gerçekleştirdi.

Bugüne dek 30 bin öğrenciye burs sağlayan vakıf, bu etkinlikle yeni fon kaynakları yarattı ve destekçileriyle bağlarını daha da  güçlendirdi.

Etkinliğe, EÇEV'in bir önceki Yönetim Kurulu Başkanı ve şimdiki Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız İşçimenler
Ünsal, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, EÇEV kurucu üyeleri ve seçkin davetliler katıldı. Ünsal, EÇEV etkinliklerine ev sahipliği yapan Çeşme Boyalık Beach Hotel Spa ve Viltur ortaklarından Oğuz Özkardeş'e teşekkür plaketi sundu.

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, EÇEV bursiyerlerinin yazdığı mektuplardan çok etkilendiğini belirterek, EÇEV'in başarısını kutladı ve vakıfla işbirliği mesajı verdi.

Gecede DJ Moris ve Elif Şehir ve Orkestrası davetlilere müzik şöleni sunarken, Dünya Dans Şampiyonu Defne Avcıoğlu’nun solo performansı büyük beğeni topladı. Gecenin sürprizi ise, Yiğit Tatış’ın yönettiği bağış yarışmasında İzmir’in başarılı iş adamlarından Ercan Tokatlıoğlu’nun 7000 dolar bağış yaparak "Yeni Ay'ın Tılsımı" mücevherini kazanması oldu. Tokatlıoğlu, bu özel tasarımı eşi Anna Tokatlıoğlu’na  hediye etti.

7 bin dolar bağış

Ercan Tokatlıoğlu, eğitime destek vermenin ve eğitimde fırsat eşitliğinin önemini vurgulayarak, EÇEV'e katkıda bulunmaktan gurur duyduğunu ifade etti. 

Ünlü mücevher tasarımcısı Avedis Kendir, "Yeni Ayın Tılsımı" mücevherinin tılsımlı bir eğitim ışığı olmasını dilediğini belirtti.

Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Hakkında

1995 yılında İzmir’de kurulan Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV), 30 binin üzerinde öğrenciye burs sağlayan bir sivil toplum kuruluşudur. Eğitimde fırsat eşitliği yaratmayı amaçlayan vakıf, her yıl yaklaşık 1500 öğrenciye gençlik gelişim programları ve etkinlikleriyle destek sunmaktadır. EÇEV’in “Bir çocuk okusa bin gelecek güzelleşir” sloganıyla sürdürdüğü çalışmalar, özellikle yapay zeka eğitim ve farkındalık projeleriyle dikkat çekmektedir.

Bakmadan Geçme