Ekranlara dönmeye hazırlanıyor!

Oyuncu Biran Damla Yılmaz, ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yayınlanan yeni reklam filminde göz kamaştıran oyuncu, ekranlara verdiği arada eğitim ve kişisel bakımına vakit ayırdı

Ünlü saç bakım markası Daily Perfection’ın yüzü olan Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz günlerde yayınlanan reklam filminde güzelliği ile göz kamaştırdı. Mesleği gereği fiziksel görünümüne de çok önem verdiğini söyleyen Yılmaz, özellikledizi çekimleri sırasında fazlaca yıpranan saçlarının kişisel bakımının en önemli parçası olduğunu ifade ediyor. Saç bakımının vazgeçilmez rutini olduğunu belirten güzel oyuncu “Set zamanlarında bile saçlarıma mutlaka vakit ayırırım. Olmazsa olmazım. İyi görünmenin sağlıklı saçlardan başladığına inanıyorum. Bitkisel ve doğal içerikleri tercih ederim. Kendi sevdiğim ve kullandığım bir markanın yüzü olmaktan mutluluk duydum. Reklam tercihlerimi yaparken bu nokta önemli bir faktör benim için” dedi.

Reklam filminin yayınlanmasının ardından sevenlerinden ekranlara dönmesi için yüzlerce mesaj alan Yılmaz, şu anda birkaç senaryo okuduğunun ve yeni sezonda sürpriz bir projede yer alacağının müjdesini de verdi.  
 

Bakmadan Geçme